< Terug naar startpagina

VCA-gecertificeerd

Wat G. en F. Montage bv zo uitzonderlijk maakt, is dat zij als enige onderaannemer VCA-gecertificeerd is, wat inhoudt dat veiligheid op de eerste plaats komt.
Door kwaliteit, flexabiliteit en innovativiteit realiseren zij complete projecten op meerdere locaties voor diverse opdrachtgevers.

Overzicht van onze diensten

Ons diensten aanbod is gericht op de klantwensen vanuit de markt. U kunt op pagina hieronder lezen over onze diverse diensten, natuurlijk is G en F montage op veel meer aanverwante vlakken actief. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Wij zijn u altijd graag van dienst.

G. en F. Montage bv implementeerd en realiseerd oa. de volgende diensten voor u, van handmatig tot volautomatische systemen.

> Neem voor meer informatie contact met ons op

Kweekruimten

Het installeren van kweekruimten zowel voor potplanten, rozen of bloeiende planten met of zonder eb en vloedsysteem handmatig of geheel geautomatiseerd moet worden overgelaten aan een bedrijf met jarenlange ervaring. G. en F. Montage bv.

> Bekijk onze projecten

Voorbeeld kweekruimte

2e Teeltlaag

Het installeren van 2e teeltlagen vereist een stukje specialisme waar kwaliteit en veiligheid goed samen gaan. Hiervoor is de eerste vereiste een VCA gecertificeerd bedrijf met de juiste opleidingen: G. en F. Montage bv.

Voorbeeld 2e teeltlaag

> Bekijk onze projecten

Bedrijfsruimten

Het opbouwen van bedrijfsruimten is een apart verhaal: het samenspel van oppotten tot afleveren dient met de te plaatsen robots vloeiend te verlopen. Alles op lijn en hoogte vereist de nodige vakmanschap en kennis: G. en F. Montage bv.

> Bekijk onze projecten

Voorbeeld bedrijfsruimte